Ukrainian Fashion Week

ПУМБ представить свій соціальний проєкт «Ми однієї крові» на UFW SS25

ПУМБ представить свій соціальний проєкт «Ми однієї крові» на UFW SS25

Соціальний проєкт ПУМБ «Ми однієї крові» радий доєднатися до учасників Ukrainian Fashion Week та представити одяг, що рятує життя. 


Речі, створені за ініціативи ПУМБ спільно з агенцією Adsapience, вкотре доводитимуть, що стиль це не лише питання крою, фактур та кольорів – це сенси, які ми закладаємо в нього.

На 55-му сезоні UFW з 2 по 3 вересня в Мистецькому Арсеналі проєкт «Ми однієї крові» представить лімітоване продовження колекції «Жадан & Нєшева» — поєднання щемких рядків поета та стильних візуалізацій художниці.

Спеціально для UFW дизайн буде виконано у трендових кольорах осінь-зима 2024. На події гості зможуть ознайомитися не тільки з одягом, а й з його місією – бути не просто речами. Від кожного замовлення ПУМБ перераховує 50 % на рахунок громадських організацій «Госпітальєри», «ДонорUA» та «Агенти крові» для порятунку життів українців.

Вперше на UFW 2024 проєкт «Ми однієї крові» представить дроп сорочок з рослинами-ендеміками України. Кожна колекція проєкту – спільні зусилля талановитих людей та брендів.

Цього разу фольклористка Ярина Сізик, ілюстраторка Марія Озірна (Maria Oz) та кандидат біологічних наук Алла Гнатюк обʼєдналися, щоб створити ексклюзивні речі у старовинній техніці вибійки, які скеровуються до коріння наших традицій, до того, що ніколи не вийде з моди.

«Від першого дня вторгнення у лютому 2022 року одяг став для українців важливим елементом ідентичності. З’явилася особлива субкультура патріотичного мерчу, яка допомагала та допомагає доносити сенси, особливо для зовнішньої аудиторії. Коли ми розпочинали проєкт, навіть не уявляли, наскільки це складно. Адже нам постійно доводиться балансувати між двома напрямками: тренди й правила фешн-індустрії, з одного боку, а з іншого – соціальний вплив за цією ініціативою. Кожна річ проєкту – це спосіб маніфестації цінностей та свідомий меседж того, хто її обирає», – розповідала директорка з маркетингу банку ПУМБ Ксенія Сікорська. 

Приєднуйтесь та слідкуйте за проєктом: https://www.instagram.com/lifesavingmerch/

Замовляйте й носіть з гордістю https://lifesavingmerch.com.ua/