Ukrainian Fashion Week

NADYA DZYAK FW23-24

NADYA DZYAK FW23-24

ВІРА В СВІТЛО

Якщо спитати в мене чи у будь-якого члена нашої команди – що нас надихає і дає нам сили – це наша Перемога. Зараз всі думки тільки про неї. Це дає нам можливість не здаватися. Кожен на своєму місці робить все, що вміє і що може.

Ця колекція створена сміливими дівчатами в Україні в місті Дніпро під звуки сирен, а іноді й ракет… Колекція майже вся чорна, бо зараз це наш стан.

Серед чорних речей з’являються й поодинокі яскраві краплини кольорів – пурпурний, кобальтовий, червоний – це кольори нашої Надії. Для мене це про боротьбу добра над злом, світла над темрявою.

Новий лукбук ми знімали у Варшаві, але для мене було дуже важливо, щоб вся команда була українська: так ми і зібралися – незламні українські дівчата, що волею долі опинилися НЕ вдома.

Нова колекція є втіленням ДНК NADYA DZYAK: плісовані, геометрично викладені, прозорі волани та об’ємні квіти.  У наших колекціях завжди багато різних фактур, я надаю перевагу поєднанню прозорої органзи із щільними фактурами, це як гра протиріч – світла і темряви. Я дуже люблю деформацію тканин – плісе та викладені із них візерунки, я ніби малюю ними. У новій колекції ми зробили об’ємні, стьобані вручну, теплі куртки-бомбери, декоровані 3D квітами. 

Також, ми вперше працювали з новим для нас матеріалом – денімом. Джинси CUT OUT ми розробили разом зі стилістами Софією Горобець та Анастасією Олійник і доповнили джинсовим топом-корсетом із об’ємною квіткою.

У колекції багато трикотажних виробів – асиметричні боді з плісованими деталями, які тримають форму і викладаються у геометричні орнаменти та несподівано відрізані асиметрично покроєні штанини.  Кроп топи-бюстьє з фірмовими прозорими воланами, а також невагомі, ніби з повітря, рукавички.
Звичайно, у колекції є також переосмислені класичні прозорі бестселери у чорному, червоному на бежевому кольорах.

Нова колекція буде представлена з 1-6 березня у Парижі у VETEMAZE showroom, організованому українською командою. 

Я пишу цей пресреліз і слухаю промову нашого президента Володимира Зеленського у Британському парламенті і маю відчуття, що в мене виростають крила – крила віри у нашу Перемогу. Ми будемо працювати, жити, створювати нові колекції, шити красиві сукні, кожен на своєму місці робити все для нашої Перемоги і завжди пам’ятати його найважливіші слова:  
Life Will Win Over Death. Light Will Win Over Darknes
“, – Надя Дзяк, засновниця та креативна диреторка бренду.

Team
photographer: Ganna Goncharova
model: Yulia Volkova  (Selective Management)
styling: Sofiia Horobets, Anastasiia Oliinyk
MU & hair: Kate Ukhova