Ukrainian Fashion Week

GASANOVA SS22 на NYFW

GASANOVA SS22 на NYFW

12 вересня український бренд GASANOVA представив цифровий показ колекції SS22 у межах New York Fashion Week.

У своїй колекції SS22 Ельвіра Гасанова продовжує досліджувати нові грані фірмового святкового настрою бренду GASANOVA за допомогою ефектних пропорцій, яскравих кольорів та пульсуючою енергії.  Після довгих місяців всесвітнього карантину й тотального засилля затишного домашнього одягу ми знову готові до великої вечірки поза домом.

«Пандемія дала нам можливість переконатися, наскільки сильно одяг впливає на нашу поведінку, настрій і характер. Різний одяг змушує відчувати себе по-різному, і наша колекція точно підштовхне дівчат до бажання красиво вбратися й насолоджуватися життям», – говорить дизайнерка.

Ключову концепцію колекції SS22 забезпечує special occasionwear – найсильніша сторона бренду. Сяючі сукні з кристалів, відомі в усьому світі завдяки Джіджі Хадід, Кортні Кардашьян та іншим знаменитостям, у цьому сезоні здобули новий силует глибокого синього, молочно-білого та елегантного чорного відтінків. Знакова для бренду костюмна група представлена ​​декорованими камінням брюками і жакетами ідеальної посадки. А розслаблений силует створював летючий креп, з якого пошиті костюми.

Найвиразніша частина колекції присвячена структурним оборкам на міні-сукнях та об’ємних топах, ефект від яких посилюється завдяки насиченим кольорам – ультрамарину, смарагдово-зеленому, мадженті, грушево-жовтому. Складні форми створює макетна техніка, яка сьогодні використовується в кутюрних ательє і в колекції GASANOVA SS22.

Працюючи з яскравими відтінками й екстравагантними силуетами, Ельвіра Гасанова не забувала про комфорт, легкість руху і відчуття природності в будь-який момент життя. Під час створення колекції SS22 дизайнерка перебувала в очікуванні дитини, і цей період, наповнений щастям та оптимізмом, змусив по-новому подивитися на соковиті барви і вперше використати їх у колекції.