Ukrainian Fashion Week

BOBKOVA: «Символи волі до перемоги»

BOBKOVA: «Символи волі до перемоги»

Бренд  BOBKOVA разом з агенцією Banda випустила ексклюзивні футболки з історіями українських спортсменів. Футболки є символом сили, мужності та волі до перемоги наших спортсменів.

Україна – це єдина країна, яка відправила делегацію спортсменів на Олімпійські ігри в умовах повномасштабної війни. Девіз Української Олімпійської збірної цього року – «The Will to Win».

На футболках зображені українські спортсмени, які продемонстрували неймовірну силу духу: веслувальниця Людмила Лузан, параплавець Олексій Федина, борчиня Ірина Коляденко, гімнаст Назар Чепурний, плавчині Марина та Владислава Алексіїва, боксер Дмитро Ловчинський, легкоатлетка Вікторія Ткачук, а також екс-перша ракетка України Сергій Стаховський, який нині служить у Центрі спеціальних операцій «А» СБУ.

Футболки зроблені за ініціативи Офісу Президента України, Міністерства молоді та спорту і Національного олімпійського комітету України у співпраці з українською дизайнеркою Крістіною Бобковою – бренд 
BOBKOVA , @Banda.agency та групою компаній «Текстиль-Контакт». Прибуток з продажу буде перерахований на розвиток  паралімпійського спорту.